MOVIMENTS BÀSICS

EXPLICACIÓ I MOVIMENTS: El futbol consisteix en dos equips de 10 jugadors i un porter que és l’encarregat de protegir la porteria de cada equip, i cada equip te com a objectiu marcar gol a l’equip contrari i evitar que li fagin per poder guanyar. Per aconseguir fer gol s’ha de jugar amb equip fent passades, saber controlar la pilota i colocar-se en el lloc adequat per afavorir el joc de l’equip. Com a principals moviments tècnics hi ha:

La passada: considerat com el llançament, la direcció de la mateixa, conscientment amb alguna part del peu, és sens dubte l’element tècnic bàsic. 

El control: És aquella acció tècnica mitjançant la qual el jugador s’apodera d’ell mateix, el manté sota el seu control i domini, per, posteriorment, jugar-ho en benefici del seu equip.

Conducció de la pilota: la realitza el jugador quan domina i desplaça la pilota arran de terra mitjançant una successió de tocs amb qualsevol part del peu. És l’acció tècnica més natural, ja que és la que més relació guarda amb la marxa, el trot i la carrera de l’home.

La intercepció i l’entrada: La intercepció és una acció tècnic-defensiva individual, per la qual s’interromp la trajectòria de la pilota llançat per un jugador adversari.

El futbol és un dels esports més exigents que pots practicar. De fet, aquesta activitat posa en marxa principalment els músculs de la part inferior del cos, tot i que també s’utilitzen en gran mesura els braços i l’abdomen. Per jugar a futbol, ​​has de posseïr un excel·lent estat cardiovascular. De fet, en el futbol els jugadors estan en constant moviment, alternant entre el cardio estable i la velocitat màxima.

Entrada relacionada

Un pensamiento en “MOVIMENTS BÀSICS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *